Mama Mădălinei Manole: „Copilul este al lui Petru Mircea, dar este conceput in vitro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Bucureşti va decide peste o săptămână dacă părinţii Mădălinei Manole îşi vor putea vizita nepotul, după ce hotărârea a rămas în pronunţare în procesul intentat de aceştia în acest sens. În acest caz, instanţa inferioară Judecătoria Buftea a admis acţiunea, iar Petru Mircea a contestat-o.

Ioan Manole: „Nepotul nostru, fiul Mădălinei, este sechestrat de bunicii paterni“

Tribunalul Bucureşti a dezbătut astăzi apelul declarat de soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, împotriva deciziei Judecătoriei Buftea care a stabilit că părinţii artistei au dreptul să-şi viziteze nepotul de două ori pe lună, precum şi posibilitatea de a-l lua pe acesta pe perioada vacanţelor de vară şi de iarnă. 

Instanţa a audiat mai mulţi martori, între care şi pe Ciprian Antohi, un apropiat al artistei, şi a ascultat pledoariile avocaţilor. Şedinţa de judecată a fost una secretă pentru că, au motivat judecătorii, în cadrul acesteia urmau să fie discutate chestiuni personale care îl vizau pe minor.

Petru Mircea este indignat de socrii săi

Avocaţii părinţilor Mădălinei Manole au arătat că martorii audiaţi de instanţă au oferit detalii din viaţa celor doi soţi, detalii care să contureze relaţiile dintre Petru Mircea, copil şi bunici. La rândul său, Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a declarat că el nu-şi doreşte ca fiul său să fie supus linşajului mediatic la care a fost supus el de către părinţii artistei.

În acest context, Petru Mircea a arătat că socrii săi au spus cuvinte grele şi jignitoare la adresa lui, precizând că s-a ajuns la a se spune că „copilul este din flori” sau că nu este al lui. Petru Mircea şi-a exprimt indignarea faţă de astfel de afirmaţii, întărind faptul că băieţelul în vîrstă de doi ani este al lui. Întrebat cum va gestiona situaţia în cazul în care se va menţine până la final decizia ca bunicii să-şi viziteze nepotul, acesta a arătat că nu ştie ce va face. "Nu doresc ca fiul meu să treacă prin ce trec eu", a subliniat Petru Mircea.

Eugenia Manole: „Vreau testul de paternitate pentru nepot”

Mama artistei, Eugenia Manole, a declarat, la ieşirea din sala de judecată, că pledoariile martorilor au fost unele corecte şi că se aşteaptă ca Tribunalul să menţină decizia instanţei inferioare cu privire la programul de vizită al nepotului lor. Aceasta a mai arătat că nu a făcut niciodată afirmaţii concrete că Petru Mircea nu ar fi tatăl copilului şi că i-a solicitat doar să facă dovada acestui fapt „într-un act de bărbăţie”.  Aceasta a mai spus că, din cunoştinţele ei, copilul este al lui Petru Mircea, dar că a fost conceput in vitro şi că insistă ca bărbatul să facă testul de paternitate pentru a exista o dovadă clară a acestui fapt.

Copilul, un week-end pe lună la bunici

Judecătoria Buftea a decis, la 4 martie 2011, ca în al doilea week-end al fiecărei luni copilul fostei cântăreţe să stea alături de bunici în locuinţa lor de la Ploieşti. În plus, băiatul va sta alături de părinţii Mădălinei Manole câte o săptămână în fiecare vacanţă de iarnă şi câte trei săptămâni în fiecare vacanţă de vară. În proces au fost administrate probe, au fost audiaţi martori şi a fost realizată o anchetă socială acasă la părinţii fostei cântăreţe, la Ploieşti, "pentru că autorităţile trebuie să ştie exact condiţiile de care va dispune copilul dacă va fi dus de bunici la ei acasă". Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis la14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Cântăreaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite