Jaf ca-n filme la un depozit de alimente românești din Italia: pagubă de 300.000 de euro VIDEO

0
Publicat:

La aproximativ 300.000 de euro se ridică paguba în cazul unui jaf petrecut în urmă cu câteva zile la un depozit de produse alimentare românești din apropiere de Torino. Hoții au acționat ca la carte, distrugând sistemul video instalat de proprietar.

La o primă evaluare a pagubelor, lipsesc 11 paleți cu coniac Alexandrion, o mașină industrială de spălat pe jos, doi transpaleți și diferite produse alimentare. Pe lângă toate acestea au dispărut și două furgonete de-ale noastre, în care probabil au încărcat marfa furată. Una dintre ele e model Renault Master, cu numărul de înmatriculare GA 871 TD și cealaltă Iveco Daily, cu numărul GD 870 TB”, a precizat pentru rotalianul.roNarcis Constantinescu, reprezentantul societății Alimtex SRL.

Firma din Torino distribuie produse alimentare românești en-gross și en-detail de 15 ani. Pentru produsele lor sunt foarte căutați de clienți, nu doar din provincia Torino, ci și din Verona, Parma, Modena, Carpi, Rimini, Firenze și Milano.

Hoții au dat atacul la mizeul nopții FOTO captură video
Hoții au dat atacul la mizeul nopții FOTO captură video

Depozitul fusese deschis recent

Reprezentantul societății a povestit că în luna noiembrie 2022, societatea a deschis un nou depozit, cu o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, pe via Alba din Moncalieri.

În 15 ani de activitate nu ne-am confruntat niciodată până acum cu astfel de probleme, dar la Torino vechiul depozit era între blocuri, pe când aici, la Moncalieri, suntem în zonă industrială și probabil asta a facilitat oarecum planul infractorilor”, a spus Narcis Constantinescu.

Se pare că hoții au mizat pe faptul că zona este ferită și au au intrat nestingheriți în depozitul din Moncalieri prin acoperiș, în jurul orei 01.45, din noaptea de duminică spre luni, 2 ianuarie 2022.

În interior au fost foarte atenți astfel încât să nu fie surprinși de senzorii sistemului de alarmă. Au spart un perete și au distrus punctul de control al sistemului de securitate, dezactivând alarma și camerele video de supraveghere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite