Infotrafic: Nouă transporturi agabaritice îngreunează circulația pe mai multe drumuri din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic informează că duminică vor fi nouă transporturi agabaritice în mai multe zone din ţară. Din acest motiv, circulația va fi înregunată pe mai multe drumuri naționale.

Mai multe transporturi agabaritice dau traficul peste cap FOTO Adevărul
Mai multe transporturi agabaritice dau traficul peste cap FOTO Adevărul

  Două vor porni, începând cu ora 21.00, pe traseul: Agigea Port - A 4 - Giurgeni - DN 2A - Slobozia - Urziceni - Buzău - Focşani - Bacău - Roman - Târgu Frumos - Ruginoasa. Sunt formate din câte un camion, unul având masa de 104 tone, iar celălalt lungimea de 41 de metri, înălţimea de 5,05 metri şi masa de 110 tone, anunță Agerpres.

Începând cu ora 22.00 sunt şase transporturi pe ruta Albota - DN 65 - Piteşti - Bascov, formate din câte un camion, având lungimea de 49 de metri şi mase cuprinse între 91 şi 97 de tone.

Un transport va circula, începând cu ora 22.00, pe traseul PTF Nădlac II - A1 - A11 - DN7 - Ilia - A1 - Sebeş - A10 - A3 - DN1 - Lupşa, având lăţimea de 5,2 metri.

De asemenea, noaptea următoare, de la ora 03.00, se va pune în mişcare un transport agabaritic pe ruta PTF Giurgiu - DN 58 - Ghimpaţi - DN6 - DNCB - DNCB/DN1, cu masa de 99 de tone. Transporturile vor să fi însoţite pe traseele precizate de echipaje de poliţie rutieră.  

De unde se pot obține mai multe informații

Etapele de desfăşurare ale transporturilor sunt stabilite de Poliţia Rutieră, care asigură însoţirea vehiculelor cu depăşiri.

"Transporturile nu se vor desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu", anunță autoritățile.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite