Incendiu la Muzeul Culturii Romilor din Capitală. Un bărbat care a vrut să stingă incendiul a fost rănit uşor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 40 de metri pătraţi din corpul de clătire au distruşi total FOTO ISU Bucureşti - Ilfov
Aproape 40 de metri pătraţi din corpul de clătire au distruşi total FOTO ISU Bucureşti - Ilfov

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-un corp al clădirii în care este Muzeul Culturii Romilor din Bucureşti, focul fiind stins de pompieri. Un bărbat care a încercat să stingă incendiul a fost rănit uşor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat la ora 9.25. Cei care au anunţat incendiul au precizat că se văd flăcări mari din clădirea de pe strada Drumul Taberei. 

La faţa locului au ajuns cinci autospeciale de stingere cu apă şi apă şi spumă. 

Daniel Vasile a mai precizat că flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi dintr-o parte a clădiri, care are doar parter şi este construit pe structură metalică. În partea de clădire afectată de incendiu erau depozitate materiale de lemn, plastice şi echipamente IT.

În urma incendiului, un tânăr de aproximativ 25 de ani care încerca să stingă incendiul a fost rănit uşor la nivelul capului, unde i-au căzut bucăţi de jar. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesară transportarea lui la spital.

Pompierii au stins incendiul în mai puţin de o oră, o suprafaţă de aproximativ 40 de metri pătraţi din corpul de clădire fiind distrusă total.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite