Gelu Voican Voiculescu, prezent din nou la o slujbă de pomenire a eroilor Revoluţiei. Reacţia când a fost întrebat dacă îi e teamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelu V. Voiculescu, prezent din nou la ceremoniile de comemorare a eroilor Revoluţiei FOTO Captură Digi24
Gelu V. Voiculescu, prezent din nou la ceremoniile de comemorare a eroilor Revoluţiei FOTO Captură Digi24

Gelu Voican Voiculescu, inculpat pentru crime împotriva umanităţii, s-a prezentat şi duminică la o slujbă de pomenire a eroilor Revoluţiei, după ce cu o zi în urmă a fost agresat de un bărbat la o altă ceremonie de comemorare din Bucureşti.

Duminică dimineaţă, Gelu Voican Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman şi actual preşedinte al Insitutului Revoluţiei, a fost văzut la slujba de pomenire din Piaţa Revoluţiei, acolo unde la final au fost depuse şi coroane de flori în memoria eroilor căzuţi în 1989. 

De data aceasta nu au mai existat incidente: Gelu Voican Voiculescu a fost condus de jandarmi la maşina sa, fără a fi huiduit de mulţime. Întrebat dacă nu i-a fost teamă că se va repeta incidentul de sâmbătă, preşedintele Insitutului Revoluţiei a spus că, dacă nu i-a fost teamă în urmă cu 30 de ani, nu îi este nici acum. El spune că incidentul de sâmbătă este ”regretabil”. În plus, Voican Voiculescu a precizat că nu comentează în niciun fel afirmaţiile celor care susţin că nu ar trebui să se afle la astfel de evenimente, întrucât Dosarul Revoluţiei, în care este inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii, nu s-a judecat.

Sâmbătă, la ceremoniile desfăşurate în Piaţa Universităţii, Gelu Voican Voiculescu a fost huiduit de cei prezenţi şi scos de jandarmi cu capul spart, după ce a gost lovit cu o cârjă de un bărbat din mulţime.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite