Frații Tate se pot plimba în voie. Tribunalul București a ridicat interdicția de părăsire a Capitalei și a județului Ilfov

0
Publicat:

Andrew și Tristan Tate au motive de bucurie. Tribunalul București a decis vineri că pot părăsi Capitala, cu încuviințarea instanței. Decizia vine în urma cererii de ridicare a interdicției pe care au formulat-o cei doi.

Frații Tate pot părăsi Capitala și județul Ilfov, cu acordul instanței FOTO Instagram
Frații Tate pot părăsi Capitala și județul Ilfov, cu acordul instanței FOTO Instagram

Tribunalul Bucureşti a decis astăzi că frații Andrew şi Tristan Tate, judecaţi pentru trafic de persoane şi viol, pot părăsi Capitala și județul Ilfov, cu încuviințarea instanței, anunță antena3.ro.

Pe 23 noiembrie, instanța a dispus înlocuirea obligaţiei inculpațillor Andrew Tate, Tristan Tate, Georgiana Naghel și Luana Radu de a nu părăsi municipiul Bucureşti şi județul Ilfov, cu obligaţia inculpaților de a nu părăsi teritoriul României decât cu încuviințarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată.

Astăzi, instanța a respins, prin încheierea nr. 669/CP din 08.12.2023, ca nefondată, contestația formulata de către D.I.I.C.O.T. Decizia e definitivă.

Celebrul jurnalist Piers Morgan a venit în România să-l intervieveze pe Andrew Tate. ”Tu vrei ca femeile să fie sclave!” VIDEO

Dialogul lui Piers Morgan, 58 de ani, cu Andrew Tate, 36 de ani, fost campion mondial la kickboxing a fost șocant, ei vorbind despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații.

Andrew Tate, precum și fratele lui, Tristan, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie. Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda „Loverboy”).

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite