Dacian Cioloş, despre Orban care fumează în clădirea Guvernului: „Îi recomand să-şi ceară scuze. Orice pas greşit scade încrederea în autorităţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul premier Dacian Cioloş a spus că ştie cel puţin trei premieri care i-au urmat la Palatul Victoria şi „şi-au adus scrumierele în birouri.” FOTO Eduard Enea
Fostul premier Dacian Cioloş a spus că ştie cel puţin trei premieri care i-au urmat la Palatul Victoria şi „şi-au adus scrumierele în birouri.” FOTO Eduard Enea

Fostul premier Dacian Cioloş, liderul PLUS, afirmă că a declarat clădirea Guvernului zonă „smoke-free“ în 2016, înainte ca legea antifumat să intre în vigoare, dar trei prim-miniştri care i-au urmat au adus cu ei scrumierele. Cioloş îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru contraexemplu pe care l-a dat, pentru că suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi.

„În martie 2016, am fost prim-ministrul României care a declarat clădirea Guvernului zonă 'smoke-free' înainte ca legea antifumat să intre în vigoare. Din păcate, ştiu cel puţin trei premieri care mi-au urmat la Palatul Victoria şi au venit cu scrumierele după ei în birouri”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Dacian Cioloş.

Acesta îi recomandă lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze.

„Îi recomand lui Ludovic Orban să-şi ceară scuze pentru acest contraexemplu pe care l-a dat azi, indiferent cine l-a fotografiat şi care sunt motivele pentru care 's-a scurs' acea fotografie. Suntem într-o criză de sănătate publică şi orice pas greşit scade încrederea în autorităţi tocmai în momentul în care e extrem de mare nevoie de asta”, a mai scris Cioloş.

Acesta a adăugat postării ghidul pentru aplicarea legii antifumat realizat în 2016, valabil şi azi.

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri