Cursă contracronometru în Capitală. Un tânăr de 17 ani, fără permis, a intrat cu maşina într-o fântână, încercând să scape de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani, aflat la volanul unei maşini, a intrat într-o fântână din Capitală după o cursă contracronometru, el neoprind la semnalul poliţiştilor.

În data de 5 septembrie, în jurul orei 01.00, un politist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Şoseaua Ştefan cel Mare a executat semnal de oprire unui autovehiculul. 

Conducătorul auto în varstă de 17 ani nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la intersecţia Calea Moşilor - Mihai Eminescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în fântâna situată pe scuarul ce desparte sensurile de mers, informează autorităţile.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificările efectuate a rezultat că nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fara permis de conducere”, arată reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite