Concert caritabil pentru reabilitarea etajului 6 de la Spitalul de Pediatrie Piteşti - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOOT: Facebook
FOOT: Facebook

Pe data de 10 iunie, Loredana îşi sărbătoreşte ziua de naştere alături de fanii săi, într-un concert caritabil pentru a susţine proiectul Asociaţiei Medici pentru România. Suma strânsă din vânzarea biletelor va fi donată către proiectul de reabilitare a etajului 6 al al Spitalului de Pediatrie din Piteşti.

Loredana a ales să aducă în faţă şi una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă sistemul medical românesc - condiţiile precare din spitalele din România.

„Când am aflat de proiectul celor de la Medici pentru România, mi-am dorit să mă implic - aşa a apărut şi ideea acestui concert, care este foarte aproape de sufletul meu. Biletele s-au vândut rapid şi îi încurajez pe cei care vor să vină vinerea aceasta să îmi spună «La mulţi ani!» în persoană şi să susţină un proiect de care România are mare nevoie să îşi cumpere biletele cât mai curând, cât mai sunt încă disponibile”, ne-a spus Loredana.

„Suntem nerăbdători să îi vedem vineri pe toţi cei care au rezonat cu cauza pentru care luptăm, reabilitarea de la Pediatrie Piteşti, şi este o onoare pentru noi să fim alături de artişti de seamă din România în acest concert. Vrem să mulţumim pentru sprijin tuturor celor implicaţi şi în special O-Mac, sponsorul principal al acestui eveniment.”, declară Alexandru Costache, Preşedintele Medici pentru România.

Concertul va fi organizat  vineri, 10 iunie, orele 21:00, la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr 1-3, Bucureşti.  Oana Sârbu, Connect-R, Smiley, Oana Sîrbu, Natanticu, Nadir şi Cuza vor fi invitaţi speciali. 

 Biletele pot fi achiziţionate AICI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite