Circulaţia rutieră, întreruptă temporar şi local în perioada 23 - 30 iunie din cauza unui transport agabaritic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timp de şapte zile, circulaţia rutieră va fi întreruptă temporar şi local FOTO Adevărul
Timp de şapte zile, circulaţia rutieră va fi întreruptă temporar şi local FOTO Adevărul

În perioada 23 - 30 iunie, circulaţia rutieră va fi întreruptă temporar şi local din cauza unui transport agabaritic, pe ruta Craiova - Slatina - Piteşti - Centura Bucureşti - Babadag - Tulcea, pentru care a fost eliberată autorizaţie specială de transport.

Anunţul a fost făcut de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Potrivit sursei citate, convoiul va fi însoţit de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere. „Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere”, a precizat CNADNR.

„Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul”, arată sursa citată.

Pe aceeaşi temă:

Pe perioada sezonului estival, podul de la Agigea este deschis circulaţiei

În perioada 14 iunie – 15 septembrie 2014, va fi permisă circulaţia tuturor autovehiculelor pe cele patru benzi ale podului de la Agigea. Excepţie vor face  autovehiculele şi coloanele agabaritice.

VIDEO Cea mai mare încărcătură transportată pe şoselele din România

Desfăşurare impresionantă de forţe şi trafic bulversat, marţi dimineaţă, în judeţul Buzău, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzău pentru rafinăria Petrobrazi, a traversat zona industrială a oraşului în drum spre Ploieşti. O astfel de încărcătură, cu o lungime de 55 de metri şi o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat până acum pe străzile din România.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite