Cazul poliţistului reţinut pentru agresiune sexuală: Tânăra abuzată spune că fapta s-a petrecut chiar în maşina Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse

Un poliţist de 28 de ani, agent de siguranţă publică în Bucureşti, a fost reţinut vineri seară pentru agresarea sexuală a unei tinere. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata este practicantă la Şcoala de Poliţie din Câmpina, iar agresiunea a avut loc în maşina de Poliţie.

Potrivit surselor citate de Mediafax, agresiunea a avut loc în maşina de serviciu în care se aflau poliţistul de la siguranţă publică şi practicanta de la Şcoala de Poliţie Câmpina, în Centrul Vechi din Capitală.

Fata s-a temut câteva zile să depună plângere, dar până la urmă a mers să anunţe agresiunea. Un alt coleg al poliţistului ar fi încercat să îl acopere, fiind pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă.

Sursele citate susţin că în acest dosar a fost emis şi un mandat de interceptare telefonică.

Poliţia Capitalei informa, vineri seară, că la data de 6 septembrie o tanără a reclamat că a fost victima unei agresiuni sexuale şi că datele şi probele anchetatorilor au relevat că agresorul ar fi un bărbat de 28 de ani, agent de poliţie încadrat ca agent de siguranţă publică în cadrul Poliţiei Capitalei.

„Acesta a fost reţinut, cercetările fiind continuare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorul 3“, mai meţionează Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite