Al treilea angajat al Ministerului Justiţiei confirmat cu noul coronavirus. Funcţionarii vor munci de acasă până pe 21 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Funcţionarii din Ministerul Justiţiei (MJ) vor lucra de acasă începând de marţi, până în data de 21 aprilie, după confirmarea celui de-al treilea caz în rândul angajaţilor, se arată într-un comunicat al MJ. Decizia nu se aplică ministrului Justiţiei şi echipei sale, care vor continua să lucreze la sediul MJ.


„Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepţie de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului”, se arată în documnetul citat.

Al treilea caz de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat duminică seară, fiind vorba de un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat.

Sediul MJ, decontaminat succesiv

„Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie. Reamintim că, în zilele de 10, 11 şi 12.04, sediul Ministerului Justiţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiţiei a făcut anunţurile necesare către DSP Bucureşti în vederea luării tuturor măsurilor legale”, se mai arată în comunicat.

Un al doilea angajat al Ministerului Justiţiei a fost confirmat joia trecută ca fiind infectat cu noul coronavirus, în prezent o anchetă epidemiologică fiind în derulare, anunţă un comunicat al instituţiei.

Joi dimineaţă a fost anunţat primul caz de infectare al unui angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în cadrul departamentului buget-finanţe. Persoana respectivă nu a mai fost la birou din 3 aprilie.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite