Al Di Meola a fost externat, după ce a suferit un infarct la Arenele Romane: „Le voi fi veșnic recunoscător medicilor“

0
Publicat:

Chitaristul Al Di Meola le-a mulțumit cadrelor medicale care i-au salvat viața după ce a suferit un infarct în timpul concertului său de la Arenele Romane din București.

Chitaristul Al Di Meola și un medic de la spitalul din București FOTO Facebook Al Di Meola
Chitaristul Al Di Meola și un medic de la spitalul din București FOTO Facebook Al Di Meola

Artistul american Al Di Meola le-a mulțumit medicilor de la Spitalul Bagdasar-Arseni” pentru că i-au salvat viața într-o postare pe Facebook. „Am fost eliberat după 5 zile de la Spitalul Bagdasar-Arseni aici din București România astăzi! Încă nu-mi vine să cred că toate astea s-au întâmplat! Dr. Valentin Chioncel mi-a salvat viața și îi voi fi veșnic recunoscător lui și echipei sale incredibile!“, a scris el.

Chitarist jazz, jazz-rock şi jazz-fusion, dar şi producător, Al Di Meola - născut în New Jersey, pe 22 iulie 1954 - s-a înscris la colegiul de muzica Berklee din Boston, în 1971, iar trei ani mai târziu, s-a alăturat trupei pianistului Chick Corea, Return to Forever, alături de care a cântat până în 1976. În acelaşi an a lansat primul album solo, „Midnight Sun”.

A colaborat, între alţii, cu artişti ca Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder şi Jean Luc Ponty.

Între proiectele din care a făcut parte se numără Super Guitar Trio - care l-a adus alături de chitariştii Paco De Lucia şi John McLaughlin - şi trio-ul The Rite Of Strings, cu Jean-Luc Ponty şi Stanley Clarke.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite