A murit de Valentine's Day, după ce s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental  FOTO: Adevărul
O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental  FOTO: Adevărul

O femeie a căzut joi dimineaţă de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Criminaliştii nu exclud ipoteza sinuciderii. Femeia avea în jur de 35 de ani, era din Bucureşti şi se cazase singură la hotel, în cursul zilei de ieri.

UPDATE Femeia era decedată în momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, după cum a declarat pentru adevărul.ro dr. Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD pe Bucureşti.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, în timp ce cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti. Conform unor surse din Poliţie, femeia s-a cazat singură în hotel, în cursul zilei de ieri, cu toate că era din Bucureşti şi era căsătorită. Ea nu a lăsat niciun bilet în cameră pentru a-şi justifica gestul.

În momentul de faţă, Poliţia îi audiază pe membrii familiei femeii. Aceasta se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sută de euro pe cameră, spun sursele citate, care au adăugat că din primele cercetări reiese că femeia a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinenatal este unul vechi, construit în 1976, care are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Contactati de adevărul.ro, reprezentanţii hotelului nu au dorit să comenteze incidentul, dar au pus paravane pentru a nu se vedea urmele de pe caldarâm lăsate de tragedie.

Autorităţile vor stabili împrejurările în care femeia a căzut de la etajul 17 al hotelului, în faţa Braseriei Corso, potrivit Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite