Târgul Gaudeamus Carte Şcolară 2016 va avea loc în perioada 15-25 septembrie în Piaţa Universităţii din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Gaudeamus Carte Şcolară 2016, ajuns la ediţia a XIV-a, va avea loc în perioada 15 - 25 septembrie în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pe bulevardul Regina Elisabeta, pe platoul de deasupra parcării subterane.

Programul zilnic de vizitare al târgului este între orele 10.00 şi 20.00, cu excepţia zilei de duminică, 25 septembrie, când târgul se va închide la ora 15.00. Intrarea este liberă.

Oferta cuprinde o gamă largă de materiale didactice, destinate atât studiului individual, cât şi activităţii în clasă, sute de titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală, lecţii interactive pe suport multimedia, cele mai recente apariţii editoriale.

La ediţia 2016 a târgului, organizatorii îi invită pe vizitatori să aducă volumele care le prisosesc la Gaudeamus. Pe parcursul ultimilor cinci ani, peste 120.000 de volume provenite din donaţii din partea expozanţilor şi a cititorilor-vizitatori ai Târgurilor Gaudeamus au ajuns în 260 biblioteci publice şi şcolare din mediul rural.

Evenimentul este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite