Protest al elevilor şi părinţilor de la Colegiul Gheorghe Şincai din Capitală, nemulţumiţi de decizia Primăriei Sectorului 4 de a reloca unitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii şi elevii de la Şincai continuă protestul
Profesorii şi elevii de la Şincai continuă protestul

Elevii şi părinţii de la Colegiul ”Gheorghe Şincai” din Bucureşti protestează,vineri, în curtea unităţii de îmvăţământ, nemulţumiţi de decizia Primăriei Sector 4 de a reloca unitatea de învăţământ. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, şi primarul Daniel Băluţă sunt la faţa locului şi au promis că relocarea nu va avea loc în acest an şcolar.

Zeci de elevi şi părinţi de la Colegiul Gheorghe Şincai din Bucureşti protestează, din nou, vineri, faţă de decizia Primăriei Sector 4 de a reloca unitatea de învăţământ. 

Oamenii reclamă lipsa de implicare a managementului uităţii, dar şi reacţia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Relocarea ar urma să aibă loc pentru consolitarea şi modernizarea clădirii, care este monument istoric. 

”Nu va avea loc nicio relocare în cursul acestui an şcolar. Elevii vor avea şansa să se pregătească în continuare pentru Bacalaureat”, a declarat ministrul Educaţiei, Sotin Cîmpeanu, prezent în curtea unităţii de învăţământ, alături de primarul Daniel Băluţă.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite