Lotul României a obţinut medalii de aur, argint şi bronz la Olimpiada Internaţională de Lingvistică

0
0
Aur, argint şi bronz pentru lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică FOTO Facebook
Aur, argint şi bronz pentru lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică FOTO Facebook

Lotul României a obţinut o medalie de aur, una de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Lingvistică din acest an. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, i-a felicitat pe elevi, părinţi şi profesori pentru rezultate.

"Împreună cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent poveşti de succes arată că învăţământul românesc performează şi are un frumos viitor", a transmis, la rândul său, premierul Nicolae Ciucă.

"Performanţe remarcabile obţinute de lotul României la Olimpiada Internaţională de Lingvistică (IOL) 2022!! Felicitări elevilor, profesorilor şi coordonatorilor pentru rezultatele deosebite! Împreună cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent poveşti de succes arată că învăţământul românesc performează şi are un frumos viitor. Mult succes în continuare! Suntem mândri de voi!", a transmis premierul Nicolae Ciucă.

"Felicitări lotului României pentru rezultatele deosebite obţinute la Olimpiada Internaţională de Lingvistică (IOL) 2022!! Palmaresul este remarcabil (o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz). Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la obţinerea acestui rezultat: elevi, părinţi şi profesori coordonatori şi profesori din şcolile elevilor premiaţi!", a scris Sorin Cîmpeanu pe Facebook, vineri seară.

El le-a transmis felicitărilor elevilor: Mihai-Alexandru Bratu de la Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu – medalie de aur, Vlad-Ştefan Oros de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara – medalie de argint, Nicoleta Dobrică de la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”, Bucureşti – medalie de bronz, Rareş Polenciuc de la Colegiul Naţional “Roman Vodă” din Roman, dar şi profesorilor coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din Bucureşti) şi Paul Helmer (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).

Mai multe - Educație

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite