Lotul Rom├óniei a ob┼úinut medalii de aur, argint ┼či bronz la Olimpiada Interna┼úional─â de Lingvistic─â

0
0
Medalii de aur
Aur, argint ┼či bronz pentru lotul Rom├óniei la Olimpiada Interna┼úional─â de Lingvistic─â FOTO Facebook

Lotul Rom├óniei a ob┼úinut o medalie de aur, una de argint ┼či una de bronz la Olimpiada Interna┼úional─â de Lingvistic─â din acest an. Ministrul Educa┼úiei, Sorin C├«mpeanu, i-a felicitat pe elevi, p─ârin┼úi ┼či profesori pentru rezultate.

"├Ämpreun─â cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent pove┼čti de succes arat─â c─â ├«nv─â┼ú─âm├óntul rom├ónesc performeaz─â ┼či are un frumos viitor", a transmis, la r├óndul s─âu, premierul Nicolae Ciuc─â.

"Performan┼úe remarcabile ob┼úinute de lotul Rom├óniei la Olimpiada Interna┼úional─â de Lingvistic─â (IOL) 2022!! Felicit─âri elevilor, profesorilor ┼či coordonatorilor pentru rezultatele deosebite! ├Ämpreun─â cu tinerii din loturile celorlalte discipline de studiu care au scris recent pove┼čti de succes arat─â c─â ├«nv─â┼ú─âm├óntul rom├ónesc performeaz─â ┼či are un frumos viitor. Mult succes ├«n continuare! Suntem m├óndri de voi!", a transmis premierul Nicolae Ciuc─â.

"Felicit─âri lotului Rom├óniei pentru rezultatele deosebite ob┼úinute la Olimpiada Interna┼úional─â de Lingvistic─â (IOL) 2022!! Palmaresul este remarcabil (o medalie de aur, o medalie de argint ┼či o medalie de bronz). Le mul┼úumesc tuturor celor care au contribuit la ob┼úinerea acestui rezultat: elevi, p─ârin┼úi ┼či profesori coordonatori ┼či profesori din ┼čcolile elevilor premia┼úi!", a scris Sorin C├«mpeanu pe Facebook, vineri sear─â.

El le-a transmis felicit─ârilor elevilor: Mihai-Alexandru Bratu de la Colegiul Na┼úional ÔÇŁTudor VladimirescuÔÇŁ din T├órgu Jiu ÔÇô medalie de aur, Vlad-┼×tefan Oros de la Liceul Teoretic ÔÇ×Grigore MoisilÔÇŁ din Timi┼čoara ÔÇô medalie de argint, Nicoleta Dobric─â de la Colegiul Na┼úional ÔÇ×Sf├óntul SavaÔÇŁ, Bucure┼čti ÔÇô medalie de bronz, Rare┼č Polenciuc de la Colegiul Na┼úional ÔÇťRoman Vod─âÔÇŁ din Roman, dar ┼či profesorilor coordonatori Valentina Cojocaru, Roxana Preda (Universitatea din Bucure┼čti) ┼či Paul Helmer (Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca).Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite