VIDEO Panică la bordul unui avion de linie. O femeie pilot a fost debarcată din cauza comportamentului său incoerent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie pilot a fost debarcată dintr-un avion de linie după ce a speriat pasagerii cu un discurs incoerent despre divorţul său, Donald Trump şi Hillary Clinton.

Pasagerii unui zbor între Austin şi San Francisco au avut surpriza neplăcută să dea peste un comandant de bord incapabil să facă faţă crizei personale.

În loc de anunţul obişnuit din timpul decolărilor, femeia pilot a început un discurs incoerent despre problemele personale şi principalii favoriţi la ultimele alegeri prezidenţiale din Statele Unite. După ce s-a declarat „foarte mâhnită“ de faptul că divorţează, ea le-a transmis pasagerilor că nu are „nimic“ împotriva celor care au votat pentru Donald Trump sau Hillary Clinton, având în vedere ambii sunt „mincinoşi“.

Observând acest comportament ciudat, mai mulţi pasageri şi-au luat bagajele şi au plecat de la bordul avionului.

„Nu faceţi asta, voi lăsa comanda copilotului meu, e bărbat!“, a încercat femeia să-i asigure pe pasagerii îngrijoraţi pentru viaţa lor.

În cele din urmă, femeia pilot a fost obligată de către poliţişti să părăsească avionul.

Purtătorul de cuvânt al United Airlines, Charlie Hobart, a recunoscut că femeia pilot a urcat la bord în haine civile. Ea a fost înlocuită de un alt pilot.

Zborul a avut o întârziere de două ore, a afirmat compania.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite