VIDEO Congressman american către un reporter: „O să te arunc de pe acest balcon! O să te rup în două!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Republicanul Michael Grimm, membru al Camerei Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, a fost filmat în timp ce ameninţa un reporter în timpul unui interviu, fiind nemulţumit că jurnalistul l-a întrebat despre o anchetă în curs de desfăşurare privind modalităţile prin care şi-a finanţat campania electorală.

În timpul unui interviu acordat postului de televiziune NY1 după discursul anual al preşedintelui Barack Obama, Grimm a refuzat să răspundă întrebărilor cu privire la acuzaţiile privind finanţarea campaniei sale electorale. Congressmanul l-a ameninţat pe reporter în mai multe rânduri, plecând şi întorcându-se la acesta pentru a adăuga noi avertismente. 

Michael Scotto, reporterul ameninţat, a declarat apoi pentru CNN că „este obişnuit cu ameninţările”, având în vedere că este „reporter de teren în oraşul New York”, dar nu a mai văzut vreodată aşa ceva. „Ştia că suntem practic în direct, că filmăm calupul şi-l vom difuza integral, ştia că este fimat în timp ce m-a ameninţat”, a spus Scotto. 

„Am fost extrem de enervat pentru că făceam o favoare postului NY1, grăbindu-mă să le dau primul interviu lor în locul celorlalte solicitări pe care le-am primit. Reporterul ştia că mă grăbesc şi că mă aflam acolo doar pentru a comenta discursul Starea Naţiunii, dar a insistat să dea o lovitură lipsită de respect şi murdară la sfârşitul interviului, pentru că nu aveam timp să vorbesc despre alt subiect. L-am întrebat pe reporter de ce face asta şi m-am luat de el pentru că mă aştept la un anumit nivel de profesionalism şi respect, în special atunci când fac eforturi pentru a face o favoare unui reporter. Mă îndoiesc că sunt primul membru al Congresului care s-a luat de un reporter şi sunt sigur că nu voi fi ultimul”, a declarat Grimm ulterior, într-o poziţie trimisă cotidianului american „The Huffington Post”. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite