Trump neagă din nou acuzaţiile de viol aduse împotriva lui de către jurnalista E. Jean Carroll: „Nu este genul meu. Nu s-a întâmplat niciodată, ok?“

0
0
Jurnalista E. Jean Carroll FOTO Wikipedia
Jurnalista E. Jean Carroll FOTO Wikipedia

Preşedintele american Donald Trump a negat acuzaţiile că ar fi violat-o pe jurnalista E. Jean Carroll acum peste 20 de ani, declarând că ea nu este genul său, conform BBC.

Trump a precizat că ea „minte în totalitate“ privind presupusul atac, care ar fi avut loc într-un magazin din New York.

„O spun cu mare respect: În primul rând, ea nu este genul meu. În al doilea rând, (atacul) nu a avut loc. Nu s-a întâmplat niciodată, ok?“, a declarat Trump pentru The Hill.

Într-un articol publicat de New York Magazine, Carroll, în vârstă de 75 de ani, îl acuză pe Trump că a violat-o.

În interviuri acordate ulterior CNN şi MSNBC, jurnalista Elle a declarat că ia în considerare să îl dea în judecată pe preşedintele american.

Carroll este a 16-a femeie care îl acuză pe Trump de un comportament sexual nepotrivit. Preşedintele american a negat toate acuzaţiile.

Carroll susţine că atacul a avut loc în magazinul Bergdorf Goodman „la sfârşitul lui 1995 sau începutul lui 1996“, ea întâlnindu-se întâmplător cu Trump.

Actualul preşedinte i-ar fi cerut sfatul cu privire la lenjeria intimă pe care urma să o cumpere pentru o altă femeie şi i-a cerut, în glumă, să o probeze.

La cabinele de probă, Trump ar fi intrat peste Carroll, ar fi pus-o cu forţa la perete şi apoi ar fi violat-o, conform jurnalistei. Ea a precizat că a reuşit să îl îndepărteze pe Trump „după o luptă colosală“.

Trump a declarat că nu o cunoaşte pe Carroll, deşi apare într-o fotografie alături de ea, publicată de New York Magazine.

„Este teribil că unii oameni pot face afirmaţii de acest tip“, a declarat Trump. Este a treia oară când Trump neagă aceste acuzaţii, anterior preşedintele american acuzând-o pe Carroll că încearcă „să îşi vândă noua carte“ şi că „distribuie ştiri false“.

Răspunzând la afirmaţia lui Trump, Carroll a declarat pentru CNN: „Mă bucur că nu sunt genul lui“.

SUA


Ultimele știri
Cele mai citite