Trump contraatacă: Comey este „un turnător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele american Donald Trump FOTO EPA
Preşedintele american Donald Trump FOTO EPA

Donald Trump l-a catalogat vineri pe James Comey drept „un turnător“, a doua zi după ce fostul director al FBI l-a acuzat pe preşedintele american într-o audiere în Congres că a încercat să oprească o anchetă şi să mintă, relatează AFP.

„În pofida a atât de multe declaraţii şi minciuni, reabilitare totală şi completă… şi WOW, Comey este un turnător!“, a scris Trump pe Twitter.

Aceasta este prima reacţie a lui Trump după audierea fostului director al FBI în Comitetul pentru Informaţii din Senatul american. James Comey l-a acuzat pe preşedintele american că a minţit pur şi simplu cu privire la motivele destituirii sale bruşte, la 9 mai.

Pe de altă parte, avocatul lui Trump, Marc Kasowitz, va depune plângere pe numele lui Comey pentru scurgere de informaţii.

Kasowitz contestă divulgarea unor documente interne. Comey a declarat în audierea publică de joi că a transmis unui prieten notele conversaţiilor sale cu preşedintele american, după ce acesta din urmă a sugerat într-un mesaj postat pe Twitter că ar fi înregistrat discuţiile dintre ei.

Preşedintele american este aşteptat să facă mai multe declaraţii pe această temă după întrevederea sa cu Klaus Iohannis.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite