Robert de Niro, despre Donald Trump: „Mi-ar plăcea să-i dau un pumn în gură. E un prost”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Actorul Robert de Niro a înregistrat un clip în care îl critică vehement pe candidatul republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite, afaceristul Donald Trump, pe care îl cataloghează drept „tâmpit”, „nepregătit” şi „dezastru naţional”.

„E atât de prost. E un derbedeu, e un câine, e un porc (...) nu se pregăteşte, nu îi pasă, crede că e cel mai tare în societate, nu-şi plăteşte taxele” spune actorul, un cunoscut simpatizant al democraţilor.

„Mă enervează atât de mult că ţara asta a ajuns în punctul acesta în care şarlatanul acesta a ajuns unde a ajuns. Se laudă despre cum ar vrea să lovească oameni în gură... ei bine, mi-ar plăceau să-i dau eu un pumn în gură” continuă actorul, care concluzionează că „ţara aceasta merge în direcţia greşită cu Trump”.

Clipul a fost înregistrat ca parte a unei campanii denumită „Vote Your Future”, în care mai multe celebrităţi americane îndeamnă cetăţenii Statelor Unite să se înregistreze în registrele electorale pentru a putea vota.

Tirada lui de Niro la adresa lui Trump a fost considerată prea directă pentru a fi inclusă în montajul oficial, fiind postată ulterior separat pe YouTube.

Robert de Niro este câştigător a două premii Oscar şi a jucat roluri memorabile de-a lungul timpului în filme precum „Naşul”, „Taxi Driver”, „Vânătorul de Cerbi” sau „Jackie Brown”.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite