Poliţia Capitoliului anunţă măsuri stricte de securitate pentru o manifestaţie din 18 septembrie. Autorităţile se pregătesc pentru potenţiale incidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile se pregătesc pentru potenţiale incidente în timpul manifestaţiei din 18 septembrie, care este organizată de un grup de dreapta.
Autorităţile se pregătesc pentru potenţiale incidente în timpul manifestaţiei din 18 septembrie, care este organizată de un grup de dreapta.

Poliţia Capitolului SUA a anunţat miercuri că pregăteşte măsuri stricte de securitate înainte de o manifestaţie din 18 septembrie în cadrul căreia susţinători ai fostului preşedinte american Donald Trump intenţionează să-şi exprime sprijinul faţă de persoanele arestate pentru participare la atacul din 6 ianuarie asupra Capitoliului, relatează Reuters.

„Avem un dispozitiv masiv de securitate prevăzut pentru 18 septembrie. Tot personalul disponibil va lucra'', a anunţat poliţia Capitolului SUA, transmite Agerpres. 

Potrivit sursei citate, preşedinta Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Nancy Pelosi a invitat trei responsabili din Congres - liderul majorităţii din Senat Chuck Schumer, liderul minorităţii republicane Mitch McConnell şi liderul minorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy - la un briefing de securitate, care va avea loc în biroul lui Pelosi.

Citând o notă internă a Poliţiei Capitolului, CNN a relatat miercuri că autorităţile se pregătesc pentru potenţiale incidente în timpul manifestaţiei din 18 septembrie, care este organizată de un grup de dreapta. 

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite