O prostituată de lux îşi ucidea clienţii cu heroină. Un director al Google, ultima victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alix Catherine Tichelman, în timpul primei audieri după reţinerea sa FOTO Reuters
Alix Catherine Tichelman, în timpul primei audieri după reţinerea sa FOTO Reuters

Ancheta privind moartea unui fost director al companiei Google a scos la iveală faptul că bărbatul, în vârsta de 51 de ani, a fost a doua victimă a unei prostituate de lux, care a mai ucis un proprietar de club din statul american Georgia.

Alix Catherine Tichelman, o tânără de 26 de ani, a fost arestată după ce poliţia americană i-a organizat acesteia un flagrant, invitând-o la o şedinţă foto, pentru care urma să primească 1000 de dolari. Americanca susţine ca este fotomodel , dar anchetatorii au descoperit mai multe website-uri unde tânăra agăţa bărbaţi cu bani, care plăteau pentru partidele de sex.

Dean Riopelle, un patron de club dintr-un oraş american, a murit în septembrie 2013 din cauza unei supradoze de heroină. Tichelman este cea care a sunat la serviciul de urgenţă pentru a anunţa că l-a găsit pe iubitul său inconştient pe podea şi nu ştia ce s-a întâmplat pentru că fusese în duş. „Cred că iubitul meu a luat o supradoză“, a declarat tânăra operatorului de serviciu de la 911, fără a putea justifica de ce crede acest lucru. Anchetatorii au stabilit că moartea lui Riopelle a fost accidentală şi cazul a fost închis.

Două luni mai târziu, la 23 noiembrie 2013, directorul Google, Forrest Timothy Hayes, era găsit mort pe iachtul său ancorat în portul Santa Cruz, din California. Moartea sa a fost provocată de o supradoză de heroină. De această dată, anchetatorii au deschis mai multe piste, întrucât prietenii şi familia susţineau că bărbatul nu se droghează.


Forrest Timothy Hayes/ Alix Catherine Tichelman FOTO veooz.com

Alix Catherine Tichelman Forrest Timothy Hayes FOTO veooz.com

La bordul iachtului funcţiona un sistem de supraveghere video, iar pe înregistrări apare filmul evenimentului care a dus la moartea lui Hayes. Tichelman se afla pe vas şi a fost surprinsă în timp ce i-a făcut o injecţie cu o supradoză de heroină şi apoi a savurat un pahar de vin, în timp ce bărbatul murea. Femeia a plecat de pe vas, fără nicio reţinere, iar anchetatorii au reuşit să ajungă la ea abia în urmă cu câteva zile, când i-au organizat şi flagrantul. Investigatorii au descoperit că Tichelman avea o relaţie mai veche cu directorul Google, care o plătea generos pentru timpul petrecut împreună.

Anchetatorii au redeschis acum cazul referitor la moartea lui Dean Riopelle, însă femeia susţine în continuare că a fost vorba despre un incident la care nu a participat.


Alix Catherine Tichelman, la prima sa audiere după ce a fost reţinută FOTO Reuters

Alix Catherine Tichelman FOTO Reuters


Alix Catherine Tichelman FOTO dnd.com.pk

Alix Catherine Tichelman FOTO dnd.com.pk
SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite