Andreea Zamfir, tânăra „crucificată” în Italia, a locuit în Hunedoara. Foştii vecini spun că a dus o viaţă de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Zamfir este originară din Hunedoara FOTO Il Messaggerro
Andreea Zamfir este originară din Hunedoara FOTO Il Messaggerro

Cadavrul Andreei Zamfir (26 de ani) a fost găsit sub un pod la periferia oraşului italian Florenţa. Tânăra fusese violată şi ucisă în bătaie, cadavrul său fiind apoi legat de o barieră. Poliţiştii i-au căutat rudele într-un cartier din Hunedoara, unde tânăra ar fi locuit înainte de părăsi municipiul.

Andreea Zamfir, tânăra ucisă şi crucificată la periferia oraşului Florenţa, este originară din Hunedoara, iar în ultimii ani s-a mutat în Drobeta Turnu Severin, înainte de a se stabili în Italia.

Poliţiştii s-au interesat astăzi de foştii săi apropiaţi, în cartierul Micro 7, unde tânăra ar fi locuit din 2004 până în 2010.

Potrivit unor reprezentanţi ai Poliţiei, tânăra ar fi stat cu un fost concubin, într-un apartament al blocului de locuinţe sociale de pe Strada Ştrandului. Chiriaşii blocului îşi amintesc vag de ea, însă cei care spun că i-au fost vecini povestesc că a avut o viaţă de coşmar.

„Locuia la etajul patru al blocului, cu un bărbat, şi tot timpul existau scandaluri între ei. Avea o viaţă de coşmar, era bătută de concubinul ei şi alungată din casă. A plecat apoi de la el şi nu am mai auzit de ea, până azi”, spune Maria, o localnică din cartierul hunedorean. La auzul veştii despre moartea femeii, câteva dintre femeile care spun că i-au fost vecine s-au înfiorat.

andreea zamfir hunedoara

„Cât a stat aici, o vedeam ca pe o fată necăjită, ca şi pe majoritatea celor care au locuit aici. Nu prea era „la locul ei”, dar mă sperie să aud ce a păţit”, a povestit Elena, o altă locatară a blocului de locuinţe sociale. „A alungat-o sărăcia în Italia. Aici, în blocul în care a stat, oamenii nu au apă, gaz şi nici curent. De ce ar mai fi stat aici? A plecat, însă nici în Italia nu şi-a găsit norocul”, se întreabă retoric, o altă localnică.

Descoperire şocantă
Cadavrul Andreei Zamfir (26 de ani), a fost găsit sub un pod din Ugnano, la periferia Florenţei, de un biciclist, care a alertat autorităţile. Tânăra fusese violate şi ucisă în bătaie, iar trupul ei a fost legat cu bandă adezivă de o barieră. Autorităţile italiene suspectează că românca a fost victima unui criminal în serie. Tânăra avea doi copii cu vârste de trei şi respectiv un an, care se aflau în grija bunicilor din partea tatălui la Drobeta Turnu Severin.

andreea zamfir hunedoara

Părinţii soţului victimei care locuiesc în cartierul severinean Schela au declarat marţi că au fost înştiinţaţi în cursul serii de luni cu privire la decesul tinerei. Aceştia ştiau că femeia lucra în Florenţa, la un restaurant împreună cu soţul său.


Vă recomandăm şi:

Lucian Marcu a fost arestat preventiv. Este acuzat că şi-a ucis iubita în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii      Tribunalul Hunedoara a admis propunerea de arestare preventivă, formulată pe numele lui Lucian Marcu, tânărul din Lupeni reţinut la scurt timp după ce şi-a înjunghiat fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, cu care avea doi copii.

Tânără de 22 de ani ucisă de fostul iubit, cu care avea doi copii. Suspectul fusese eliberat recent din penitenciar           Lucian Marcu, un tânăr din Lupeni, a fost reţinut în această dimineaţă pentru omor. Bărbatul este acuzat că şi-a ucis fosta iubită, în vârstă de 22 de ani, mamă a doi copii.

Criminalul emo s-a răzgândit. A acceptat oferta de a ispăşi restul pedepsei pentru uciderea unei eleve, „la reeducare”            Lucian Hoară (22 de ani), tânărul pentru care Tribunalul Hunedoara a decis trimiterea într-un centru de detenţie cu rol educativ, după ce în vara anului 2008 şi-a ucis prietena în vârstă de 15 ani, a renunţat la a contesta decizia instanţei. Condamnatul s-a împăcat cu ideea de a petrece ultimele luni din pedeapsă în centrul de detenţie.

VIDEO Pedeapsă dură pentru ucigaşul din lanul de porumb: David Andronic a primit 28 de ani de închisoare           David Andronic nu a recunoscut crima săvârşită în vara anului trecut asupra unei femei pe care mai întâi o violase, însă probele ADN l-au indicat drept vinovat. Tânărul a fost condamnat astăzi pentru omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite