Nora lui Donald Trump pregătește o armată de 100.000 de observatori și peste 500 de avocați pentru alegerile din noiembrie

0
Publicat:

Copreședintele Comitetului Național Republican, Lara Trump, a anunțat că lucrează pentru a strânge o adevărată armată de "peste 100.000 de observatori și peste 500 de avocați" care să fie "desfășurați" la secțiile de votare din întreaga țară în noiembrie. Acești voluntari vor avea trei misiuni: să urmărească oamenii când votează, când se numără voturile și să dea în judecată pe oricine le stă în cale.

Lara Trump FOTO EPA EFE jpg

"Cred că, dacă vom avea alegeri libere, corecte și transparente, nu există nicio îndoială că ne vom culca cu toții mai devreme pe 5 noiembrie", a spus ea.

"Și vom merge la culcare știind că Donald Trump este următorul nostru președinte".

Viziunea Larei Trump este de a avea oameni "în sală" ori de câte ori se numără sau se votează.

Nora fostului președinte are în vedere, de asemenea, echipe peste echipe de avocați voluntari care pot răspunde la orice rezistență din partea oficialilor de la fața locului cu contestații "rapide și eficiente".

"Oamenii noștri vor fi învățați să fie respectuoși și neamenințători, dar și să respecte legea", a declarat copreședintele RNC, Michael Whatley.

"Cele mai mari obiective ale noastre în acest an, împreună cu campania lui Trump, sunt să scoatem oamenii la vot și să protejăm scrutinul".

„Sunt convins că alegerile au fost furate în 2020. . . și cred cu adevărat că dacă Joe Biden câștigă, ne vom îndrepta către al Treilea Război Mondial”, a declarat un participant la reuniunea de la Detroit pentru The Post.

„Acesta nu înseamnă doar protejarea voturilor noastre, ci și protejarea familiilor noastre.

Matthew, un alt potențial observator de sondaje, s-a identificat ca membru al Trump Force - un grup local care încearcă să înregistreze alegătorii și să crească gradul de conștientizare cu privire la frauda alegătorilor.

„Trebuie să fiu aici de dragul familiei mele, ” spune el.

Roțile sunt acum în mișcare pentru ceea ce ar putea ajunge să devină una dintre cele mai mari campanii de implicare a alegătorilor care a avut loc vreodată.

De asemenea, poate cauza probleme.

Când a fost întrebată după eveniment dacă aceste eforturi ar putea descuraja oamenii să voteze sau să conducă la violență la locurile de votare, Lara Trump nu a fost îngrijorată.

"Oricine vine la aceste instruiri va vedea și va auzi cât de mult ne străduim să asigurăm libertatea, corectitudinea și siguranța", a declarat ea reporterilor.

Studiile au arătat că frauda electorală în Statele Unite este extrem de rară.

Un studiu cuprinzător al Centrului Brennan pentru Justiție a constatat rate de fraudă electorală între 0,00004% și 0,0009% în diferite eșantioane de alegeri.

Dar pentru Trump și armata sa, 0,0009% este prea mare.

Prima dezbatere publică între Joe Biden şi Donald Trump va avea loc pe 27 iunie

Prima dezbatere prezidențială publică din Statele Unite dintre actualul președinte Joe Biden și rivalul său republican Donald Trump, care va avea loc pe 27 iunie, va include două pauze publicitare, fără recuzită și cu microfoanele dezactivate până când participanţilor li se dă dreptul la cuvânt, a anunțat sâmbătă CNN. În luna mai, candidații au convenit să se confrunte în două dezbateri, inclusiv una în această lună, care va fi moderată de prezentatorii CNN Jake Tapper și Dana Bash în Atlanta, în timp ce cealaltă, pe 10 septembrie, va fi găzduită de ABC.

CNN a precizat sâmbătă că ambii candidați vor apărea pe un podium în timpul dezbaterii de 90 de minute, pozițiile de pe podium vor fi stabilite prin tragere la sorți, iar candidații vor primi un stilou, un bloc de hârtie și o sticlă de apă, dar nu vor putea folosi recuzita. „Microfoanele vor fi dezactivate pe toată durata dezbaterii, cu excepția candidatului căruia îi vine rândul să vorbească”, a precizat CNN. CNN, o divizie a Warner Bros Discovery, a precizat că moderatorii „vor folosi toate instrumentele pe care le au la dispoziție pentru a impune respectarea timpului și pentru a asigura o discuție civilizată”.

În timpul celor două pauze publicitare, personalul de campanie nu poate interacționa cu candidatul lor și nu va exista public în studio. CNN a precizat că toţi candidații eligibili pentru a participa trebuie să apară pe buletinele de vot dintr-un număr suficient de mare de state pentru a atinge pragul de 270 de voturi electorale necesare pentru a câștiga și să primească cel puțin 15% în patru sondaje naționale separate. CNN a declarat că nu este „imposibil” ca Robert F. Kennedy Jr., care candidează ca independent, să se califice, precizând că a primit cel puțin 15% în trei sondaje de calificare până în prezent și s-a calificat pentru buletinul de vot în șase state, ceea ce îl face eligibil pentru 89 de voturi în colegiul electoral.

Dezbaterile, care vor atrage o audiență de zeci de milioane de telespectatori în direct la televiziunea americană, sunt pline de riscuri pentru ambii candidați, care se confruntă cu o cursă strânsă. Joe Biden are trei subiecte preferate pentru dezbateri, potrivit unei note de campanie consultate de Reuters: dreptul la avort, starea democrației și economia. Donald Trump a refuzat să dezbată cu rivalii săi în timpul cursei pentru nominalizarea republicană. Echipa sa a indicat imigrația, siguranța publică și inflația ca fiind subiecte cheie înaintea dezbaterii din 27 iunie.

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite