Fiica vitregă a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris a recunoscut că lua ketamină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica vitregă a vicepreședintelui Kamala Harris, Ella Emhoff, a dezvăluit săptămâna aceasta că a crescut cu o afecțiune a coloanei vertebrale care i-a provocat o „cocoașă” și a sugerat utilizarea controversatului medicament ketamina ca o modalitate de a face față durerii.

Kamala Harris și fiica sa vitregă Ella Emhoff. FOTO Instagram
Kamala Harris și fiica sa vitregă Ella Emhoff. FOTO Instagram

Într-o serie de postări pe Instagram, Emhoff a vorbit despre afecțiunea coloanei vertebrale cu care s-a născut și despre cum aceasta i-a afectat viața, potrivit New York Post.

Emhoff a explicat că s-a născut cu o coloană legată, o afecțiune care a dus la dezvoltarea unei cifoze (cocoașă) și la dureri cronice de spate. Ea a menționat că a fost nevoită să consulte medici și să urmeze terapii fizice pe parcursul adolescenței sale.

M-am născut cu o coloană care a făcut ca spatele să nu se lungească în mod corespunzător când creșteam și a provocat o cifoză (cocoșat)”, le-a scris Emhoff, 25 de ani, cu fața acoperită cu autocolante Hello Kitty, celor 345.000 de urmăritori.

Emhoff a întrebat comunitatea sa de pe Instagram ce metode folosesc pentru a gestiona durerea cronică și a primit numeroase sugestii, inclusiv infuziile de ketamină. Ea a subliniat că aceste recomandări nu ar trebui luate ca sfaturi medicale, ci sunt doar experiențele ei personale.

„Am făcut o intervenție chirurgicală la partea inferioară a spatelui, a crescut și acum mă confrunt cu durerea cronică”, a continuat ea.

Joi, cinci persoane au fost arestate pentru că au furnizat și administrat ketamina, drogul care l-a ucis pe starul din „Friends”, Matthew Perry.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite