Donald Trump a dezvăluit că i-a scris lui Joe Biden o scrisoare „din inimă”. Ce crede despre politicile actuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Fostul preşedinte Donald Trump a dezvăluit în cadrul unui podcast că i-a scris lui Joe Biden o lungă scrisoare “din inimă”, înainte să plece de la Casa Albă, chiar dacă republicanul crede că actualul preşedinte “este plătit” de China, potrivit New York Post.

Trump a discutat scrisoarea adresată lui Biden cu Lisa Boothe, lider de opinie conservator.

“Practic îi urez noroc şi, ştii, avea câteva pagini şi am scris-o din inimă, pentru că vreau să-l văd făcând bine. Uite, e acum acolo. Au fost alegeri fraudate, alegeri pe care nu le voi ceda niciodată şi, apropo, Hillary Clinton a spus că el nu ar trebui să cedeze vreodată. Hillary Clinton, lucrurile pe care le-a spus ea au fost oribile”.

Donald Trump a spus că totuşi acest bine nu ar trebui să cuprindă şi închiderea Conductei Keystone „care apropo, din punct de vedere al impactului ecologic sunt o soluţie mult mai bună decât să le avem pe trenuri, însă prietenul şi suporterul său Warren Buffett are trenuri. Nimeni nu vorbeşte despre asta”.

Joe Biden nu a dezvăluit nimic din conţinutul scrisorii pe care a descris-o doar ca „foarte generoasă”.

Donald Trump a mai criticat şi politicile de migraţie ale lui Biden şi a cerut republicanilor „să lupte din răsputeri” înaintea alegerilor interimare din 2022.

Fostul preşedinte american a fost de acord cu Boothe, care a argumentat că Biden a adoptat politici comerciale şi privind forajele de petrol care „vor trimite locurile de muncă ale americanilor înapoi în China”, şi l-a întrebat apoi dacă e de părere că „familia Biden e cumpărată şi vândută Chinei”.

„Da, dar dincolo faptul de a fi cumpărat, nu pentru asta a făcut campanie. Nu s-a gândit niciodată – este mai radical ceea ce face. Şi nici nu cred că el o face. Cred că este o cabală. Este mai radical decât orice a promis în campanie. E mai radical chiar decât Bernie Sanders”, a spus Trump.

Trump a avertizat în campania sa de realegere că SUA vor deveni proprietatea Chinei dacă Joe Biden ajunge preşedinte, având în vedere afacerile fiului acestuia cu China.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite