Doi angajaţi ai Ambasadei SUA, împușcați în urma unui atac în sudul capitalei Mexicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi angajaţi ai Ambasadei Statelor Unite din Mexico au fost răniţi prin împuşcare, vineri, după ce vehiculul la bordul căruia se aflau a fost luat ca ţină de persoane înarmate în sudul capitalei mexicane, a anunţat un oficial din cadrul Ministerului Public federal mexican, relatează AFP.

"Cei doi bărbaţi sunt angajaţi ai ambasadei americane", a anunţat acest oficial sub protecţia anonimatului, precizând că focul a fost deschis pe o autostradă care asigură legătura între Mexico şi oraşul Cuernavaca, situat la aproximativ 90 de kilometri sud.

Răniţii au fost transferaţi la spitalul din Cuernavaca, a adăugat această sursă, precizând că aceştia călătoreau împreună cu alte persoane, într-un vehicul care avea numere de înmatriculare diplomatice, scrie Mediafax.

Ulterior, o porţiune de aproximativ 10 kilometri din autostradă a fost închisă circulaţiei rutiere de către poliţie şi armată, care au blocat accesul într-o zonă împădurită de la locul incidentului.

Contactat de AFP, Alex Featherstone, purtătorul de cuvânt al ambasadei americane, nu a putut confirma aceste informaţii.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite