VIDEO Femeia care l-a trântit pe Putin la podea. Ce reacţie a avut liderul rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

Medaliata olimpică la judo, Natalina Kuzyutina, l-a doborât pe preşedintele rus Vladimir Putin, într-o sesiune de antrenament la judo care a avut loc aseară, în oraşul Soci din sud-vestul Rusiei.

Liderul de la Kremlin a declarat după partida de judo cu sportiva în vârstă de 29 de ani că mişcarea îi ajută pe oameni să fie mai conectaţi la realitate.

Sportiva l-ar fi pus la podea pe Putin, dar până acum imaginile cu momentul nu au fost făcute publice, presa din Ucraina spunând că aceasta este doar o altă formă de propagandă a Kremlinului, potrivit Daily Mail.

În cadrul aceleiaşi sesiuni de antrenament, care a început  seara, după o zi de discuţii intense cu lideri din Turcia şi Iran care au culminat cu un dineu, Putin s-a rănit la un deget de la mâna dreaptă şi a avut nevoie de prim-ajutor.

Câştigătoarea olimpică de bronz Kuzyutina a dezvăluit cum l-a pus la podea pe liderul rus , într-o postare de la miezul nopţii.

„Mulţumesc preşedintelui Putin că după negocierea atât de complexă de la summit, a găsit timpul pentru un antrenament complet,” a spus ea.

Putin a declarat după sesiunea de judo: „Este un fapt medicat bine-cunoscut-nivelul de adrenalină creşte la o persoană care face exerciţii fizice, deci starea de spirit se îmbunătăţeşte şi priveşti altfel lumea din jurul tău.”

Publicaţia Moskovsky Komsomolets (MK) a scris: „Kuzyutina a fost mult mai insistentă decât colegii ei bărbaţi. Continua şi continua şi până la urmă a reuşit să-l arunce pe Putin. Nu a fost supărat, ba chiar a apreciat perseverenţa ei.”

Rusia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite