Un rus riscă cinci ani de închisoare pentru că şi-a folosit pisica pentru a zgâria un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO BBC
FOTO BBC

Un bărbat din Moscova riscă cinci ani de închisoare după ce şi-ar fi folosit pisica pe post de armă, pentru a ataca un ofiţer de poliţie, potrivit BBC.

Gennady Shcherbakov şi-a agitat pisica şi apoi a aruncat-o spre un poliţist care a fost serios zgâriat pe faţă. Omul legii răspundea la o plângere făcută de vecinii din bloc privind gălăgia provocată de bărbat. 

În 4 octombrie 2018, Shcherbakov, aflat în stare de ebrietate, făcea gălăgie pe casa scării unui bloc. Deranjaţi, vecinii au sunat la Poliţie. Până la sosirea unui agent, scandalagiul intrase deja în apartament şi a refuzat să coopereze sau să răspundă la întrebările poliţistului. Apoi, conform acuzaţiilor, Shcherbakov a luat în braţe o pisică din apropiere şi a aruncat-o pe poliţist. Speriată, felina s-a agăţat cu ghearele de chipul ofiţerului şi l-a zgâriat.

Cazul s-a petrecut în urmă cu un an, dar abia miercuri a ajuns în instanţă, Gennady Shcherbakov, în vârstă de 59 de ani, fiind acuzat de ultraj.

Shcherbakov, însă, neagă folosirea pisicii pe post armă şi susţine că felina l-a atacat din proprie iniţiativă pe poliţist.

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite