Demonstrație stranie de susținere a invaziei ruse din Ucraina VIDEO

0
Publicat:

Locuitorii din Extremul Orient al Rusiei și-au demonstrat sprijinul pentru invazia lui Putin în Ucraina într-un mod straniu: și-au turnat pe ei găleți cu apă rece în timp ce purtau costum de baie, la temperaturi scăzute.

Un videoclip distribuit pe Twitter de jurnalistul BBC Francis Scarr, pe care l-a subtitrat în limba engleză, arată un miting patriotic organizat într-o piață din orașul Blagoveshchensk, în apropiere de granița cu China, la 4.800 de mile est de Moscova, conform publicației Business Insider.

Nadezhda Bagrova, un oficial local, a declarat în fața oamenilor îmbrăcați doar în costume de baie, costume și bikini: „Astăzi, îi susținem pe băieții care desfășoară acte eroice în numele patriei noastre", potrivit The Times.

Susținătorii Rusiei și-au turnat apă rece în cap Foto: Captură Twitter
Susținătorii Rusiei și-au turnat apă rece în cap Foto: Captură Twitter

Bagrova a spus că este o demonstrație a cât de „invincibili" și „puternici" sunt rușii.

Aproximativ 150 de persoane, de la adolescenți la pensionari, și-au pus găleți cu apă rece pe cap.

Temperatura medie în Blagoveshchensk este de 3 grade Celsius în februarie.

„Rusia este acum un paria global“

Forțele rusești și-au intensificat recent atacurile în Ucraina.

Cu toate acestea, ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat pentru BBC că Rusia nu a reușit să adune o singură forță pentru a „străpunge" apărarea ucraineană.

Pe măsură ce se apropie aniversarea războiului din Ucraina, președintele Statului Major interarme, generalul Mark Milley, a declarat că Rusia a „pierdut" războiul.

Putin „a crezut că poate învinge rapid Ucraina, poate fractura alianța NATO și poate acționa cu impunitate. S-a înșelat", a declarat Milley.

Acesta a precizat că Rusia a pierdut pe mai multe planuri: „Rusia este acum un paria global, iar lumea rămâne inspirată de curajul și rezistența ucrainenilor. Pe scurt, Rusia a pierdut - au pierdut din punct de vedere strategic, operațional și tactic".

RusiaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite