Vlad Bătrîncea: Din prima zi în funcţia de primar, Andrei Năstase va fi preocupat doar de pregătirea pentru parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO parlament.md
FOTO parlament.md

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea consideră că decizia lui Andrei Năstase, candidatul comun al PAS şi PPDA la funcţia de primar de Chişinău, de a nu participa în dezbateri electorate cu Ion Ceban, candidatul PSRM, „demonstrează o dată în plus că în cazul câştigului său ipotetic, el va deveni ce doriţi numai nu primar”.

„Din prima zi dânsul va fi preocupat doar de pregătirea către alegerile parlamentare, visând la funcţia de deputat”, a declarat Vlad Bătrîncea într-o postare pe Facebook.

Parlamentarul susţine că „Ion Ceban a părăsit fotoliul de deputat ca să muncească pentru municipalitate. Şi a dat dovadă că este mult mai profesionist decât populistul Năstase. Năstase care tinde spre fotoliul de deputat”.

„Care este logica celora, ce îl văd un populist nepregătit în funcţia de primar? Fără echipă, program şi viziune? Fără dorinţă de a munci”, a subliniat Bătrîncea.

El s-a întrebat retoric: „Cum rămâne cu drumuri, transport public, construcţii ilegale, tarife la servicii, educaţie şi sănătate, suburbii? Cum rămâne cu lipsa Planului Urbanistic General?”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite