VIDEO Ploile au făcut pagube în mai multe regiuni din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Ploile de duminică, 3 iulie, nu s-au lăsat fără consecinţe. Mai multe regiuni din Republica Moldova au fost afectate, printre care oraşele Bălţi şi Chişinău.

Drumuri locale deteriorate, arbori doborâţi, acoperişuri distruse, maşini blocate în apă, aşa arătau locurile atinse de ploaie.

Raioanele afectate de ploi au fost Criuleni, Ungheni, Leova, Cantemir, Cimişlia, Glodeni, Străşeni. În Leova au fost deteriorate mai multe acoperişuri, inclusiv cel de la spitalul raional. În satul Goteşti, raionul Cantemir, a fost deteriorat acoperişul Grădiniţei nr.1.

Nu mai puţin de 10 arbori s-au prăbuşit în oraşul Bălţi. Un copac s-a doborât peste un balcon, alţii peste 2 maşini şi peste o conductă de gaz de tensiune joasă, dar şi peste linii de troleibuz. Salvatorii şi pompierii din teritoriu au intervenit pentru defrişarea şi ridicarea copacilor.

De asemenea, salvatorii au deblocat mai multe mijloace de transport din apă, de pe străzile din Chişinău şi Bălţi. Ploaia cu grindină a distrus o suprafaţă de 1.5 hectare de viţă de vie din oraşul Leova.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale informează că victime nu sunt.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite