Tânărul implicat în accidentul mortal de la Sângerei a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Tânărul care a provocat un accident grav de circulaţie în data de 8 decembrie, iar în urma acestuia şi-a lăsat pasagera fără suflare şi a fugit de la faţa locului, a fost reţinut. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de ofiţerul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei, Diana Fetco, transmite IPN.

Accidentul s-a produs pe drumul local al satului Heciul Nou, din direcţia oraşului Biruinţa din raionul Sângerei. Potrivit poliţiei, tânărul de 26 de ani, conducând cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi a derapat. Automobilul s-a ciocnit într-un pilon de tensiune înaltă, iar apoi s-a răsturnat. În maşină se afla o femeie de 35 de ani, care a murit pe loc.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, pentru care şoferul riscă până la şapte ani de închisoare. O altă cauză penală a fost pornită pentru părăsirea locului accidentului rutier, faptă ce se pedepseşte cu amendă, muncă neremunerată sau închisoare până la 2 ani.

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite