Sanda Filat despre căsătoria fostului soţ cu Angela Gonţa: „Îi doresc multă fericire!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a ex-premierului Vlad Filat a comentat anunţul acestuia că se căsătoreşte cu prezentoarea Pro TV Chişinău Angela Gonţa.

„Pentru că am mai multe apeluri în care mi se cere opinia în legătura cu anunţul făcut de Vlad Filat, postez aici scurta mea declaraţie: e bine când oamenii îşi găsesc drumul în viaţă, amândoi ni l-am găsit, iar asta cred că e cel mai important, atât pentru noi, cât şi pentru copiii noştri. Îi doresc multă fericire!“, a scris Sanda Filat pe contul său de Facebook. 

Angela Gonţa a anunţat aseară, în cadrul jurnalului Pro TV Chişinău de la ora 20.00, că în curând se va căsători cu politicianul Vlad Filat, iar pentru a evita eventualele conflicte de interese, a decis să renunţe la funcţia de prezentatoare. 

La rândul său, Vlad Filat a făcut anunţul-bombă pe Facebook: „Dragi prieteni, sunt momente în viaţă când trebuie să iei o decizie şi să mergi înainte. Astăzi vreau să împărtăşesc cu voi o veste fericită: împreună cu Angela Gonţa am decis să anunţăm publicul larg despre căsătoria noastră. Sunt fericit că în această decizie importantă am susţinerea copiilor, familiei şi a prietenilor. Înţeleg foarte bine interesul pe care îl va stârni acest eveniment, însă venim cu rugămintea de a ne fi respectată intimitatea acestui pas atât de important din viaţa noastră. Pentru o informare cât mai corectă despre acest moment important atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispoziţia presei, cât de rapid posibil, fotografii şi informaţii legate de acest eveniment“.

Premierul Vlad Filat a divorţat de prima soţie, Sanda, în vara anului 2012. Divorţul a venit după mai multe zvonuri că liderul PLDM ar avea o relaţie cu prezentatoarea Angela Gonţa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite