REVISTA PRESEI Fiica bașcanului Găgăuziei s-a căsătorit cu un profesor american, la Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La evenimentul organizat la hotelul Leogrand din Capitală au venit peste 200 de invitați. Totuși, nu toți îi cunosc pe miri. Nunta s-a desfășurat în mare secret, departe de ochii presei.

Mihail Formuzal și-a măritat fiica, Cristina, în vârstă de 28 de ani, cu un profesor din SUA, relevă Inprofunzime.md. Nunta a fost organizată vineri seara, într-una din sălile hotelului Leogrand din Chișinău. Circa 200 de oameni au venit la eveniment, deși nu toți îi cunoșteau pe miri.

Funcționarii au petrecut de ziua lor, la Palatul Național „Nicolae Sulac"

Ieri a fost serbată Ziua profesională a funcționarului public, pentru prima dată în Republica Moldova, informează Unimedia.md. Evenimentul survine ca urmare a unei hotărâri emise de Guvern în data de 4 aprilie. Ziua funcționarilor publici a fost celebrată în sala Palatului Național „Nicolae Sulac" din Chișinău, unde au venit peste 900 de funcționari.

Cazuri de înec, în fiecare zi, în Moldova

Statistica Serviciului de Situații Excepționale arată că în fiecare zi se îneacă un om, în Moldova, de la începutul perioadei de caniculă și până în prezent, iar cele mai frecvente cazuri de înec se petrec în weekend. Protv.md mai precizează că de la începutul sezonului estival 59 de oameni și-au pierdut viața sub ape, dintre care 12 sunt copii.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite