Primăria, asaltată de ofertele vânzătorilor de brazi pentru pomul de iarnă din centrul Chișinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Unul dintre ofertanți e dispus să se despartă de bradul din ogradă, înalt de peste 28 de metri. Șefii de la Asociația de gospodărire a Spațiilor Verzi ar putea renunța în acest an la bradul natural din Piața Marii Adunări Naționale, pentru unul artificial.

Edilii Capitalei au intrat în febra pregătirii bradului de Crăciun care va fi instalat în Piața Marii Adunări Naționale. Sau mai bine spus, au fost asaltați de către mai mulți furnizori din Orhei și Leova, care și-au depus ofertele la Asociația de gospodărire a Spațiilor Verzi, informează Info-Prim Neo.

Adjunctul asociației, Galina Leahu, a precizat pentru sursa citată că printre ofertanți se numără și o persoană care e dispusă să se despartă de bradul din ogradă, înalt de peste 28 de metri. Angajații de la Spații Verzi analizează, în paralel cu aceste oferte, și posibilitatea de a renunța la bradul natural în favoarea unuia sintetic.

Bradul de anul trecut, înalt de 26 de metri, cu tot cu suport, a fost cumpărat cu 11.000 de lei din satul Bozieni, raionul Hâncești.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite