Preşedinţia neagă că Igor Dodon s-ar afla în vacanţă în Turcia. Unde a plecat şeful statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon

Serviciul de presă al Preşedinţiei a respins miercuri, 19 august, informaţiile lansate în spaţiul public precum că Igor Dodon a plecat în vacanţă în Turcia alături de familie. Totuşi, Preşedinţia precizează că şeful statului, aşa cum anunţase acesta anterior, „se află la Moscova pentru câteva zile”.

„În legătură cu FAKE NEWS-ul promovat pe bani în anumite instituţii media, Preşedinţia precizează în mod repetat că şeful statului, Igor Dodon se află la Moscova pentru câteva zile, aşa cum a anunţat şi anterior. Cât priveşte informaţia falsă şi calomnioasă, lansată de către unii pretinşi politicieni, anunţăm că aceştea au fost daţi în judecată pentru calomnie”, se spune în comunicatul de presă al Preşedinţiei.

Igor Dodon a declarat, în emisiunea sa „Preşedintele răspunde”, că soţia sa împreună cu cei trei copii au plecat într-o vacanţă în Turcia, care era planificată pentru luna iunie, însă a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

Dodon a accentuat că încă nu a fost în vacanţă în acest an, dar a subliniat că în timpul apropiat urmează să mai aibă o vizită la Moscova, deşi abia a revenit din capitala Federaţiei Ruse.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite