Nepoata generalului Bergman a ajuns vicepremier la Tiraspol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Parnas, noul șef pe economia Transnistriei
Maia Parnas, noul șef pe economia Transnistriei

Maia Parnas, fosta şefă a administraţiei liderului de la Tiraspol, a fost numită în funcția de ministru al economiei al regiunii nerecunoscute. Potrivit portalului Tirasnews, aceasta ar fi rudă apropiată cu Mihail Bergman, reprezentantul Transnistriei la Moscova.

Nici nu au apucat bine să intre în post că deja au fost schimbați. E vorba de unii funcționari numiți de noul lider nerecunoscut de la Tiraspol, Evghenii Șevciuk, Acesta efectuat o serie de mutări în conducerea guvernului regional.

Astfel, Maia Parnas, care a fost şefă a administraţiei prezidenţiale de la Tiraspol doar trei luni, a fost numită minsitru al economiei și vicepremier pe probleme economice și financiare.
Aliona Şulga, o tânără de doar 27 de ani, care la începutul anului a fost numită ministru al dezvoltării economice a Transnistriei, a fost transferată în funcția de șef al serviciului fiscal din regiune.

De asemenea a fost numit și un nou ministru al educației Svetlana Fadeeva, iar fosta ocupantă a acestei funcții Natalia Nikiforova a ajuns vicepremier pe probleme sociale.

Presa a remarcat faptul că noul lider s-a înconjurat cu doamne, majoritatea tinere și necăsătorite.
Cea mai cunoscută este Nina Ştanschi, care a primit postul de ministru de externe al regiunii nerecunoscute.

Potrivit portalului tirasnews, noul ministru al economiei din regiune, Maia Parnas este nepoata generalului Mihail Bergman.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite