Maia Sandu: Acţionăm în judecată Publika şi Prime pentru că au răspândit ştiri mincinoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Lidera PAS, Maia Sandu, a anunţat că formaţiunea sa va acţionă în judecată televiziunile Publika şi Prime, pentru că ar fi răspândit ştiri mincinoase şi ar trebuie să răspundă public pentru afirmaţii nefondate.

„După ce a minţit lumea cu cei 30.000 de sirieni şi cu acuzaţii de trădări de patrie cu care singuri s-au făcut de râs în faţa întregii lumi, holdingul lui Plahotniuc vine cu o nouă încercare penibilă de a denigra blocul ACUM, singura forţă de opoziţie reală. Cică am fi beneficiat de consultanţă străină în perioada campaniei prezidenţiale din 2016”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderei PAS, formaţiunea sa a fost contactată anterior de reprezentanţi ai unor firme de consultanţă din străinătate înainte de campania prezidenţială, pe care i-a refuzat pe motiv că legea nu ne permitea ca partidul să beneficieze de serviciile lor. 

„Acest lucru îi este permis doar Partidului Democrat, pentru care legea nu contează şi care aruncă milioane pentru servicii de consultanţă la cele mai scumpe firme din lume. Noi am refuzat în mod ferm orice ajutor din partea acestora, am şi publicat dovada, dar adevărul îi deranjează pe propagandiştii guvernării şi, în ciuda adevărului, îşi continuă murdăria”, a adăugat Maia Sandu.

Cererea prealabilă de chemare în judecată poate fi accesată integral AICI.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite