Iurie Ciocan, despre postările de pe Facebook: Vedem panică şi derapări în isterie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrul Comisiei Electorale Centrale Iurie Ciocan afirmă că postările de pe Facebook în care unii candidaţi semnalează anumite fraude sunt monitorizate de către CEC. Deocamdată niciuna nu s-a adeverit.

„Azi pe parcursul zilei alegerilor urmărim cum se desfăşoară alegerile. În unele cazuri urmărim erupţii de panică, în unele cazuri chiar derapări în isterie din partea unor candidaţi în alegeri, fie reprezentanţi a unor candidaţi.

Vrem să venim cu un mesaj către societate şi încă o dată să arătăm că noi urmărim aceste postări, noi verificăm de fiecare dată aceste postări, chiar dacă ele par bizare la prima vedere...noi dăm reacţii la toate cele ce se relatează, verificăm. Spre bucuria noastră nu se confirmă situaţiile invocate, deci regimul de organizare a alegerilor merge într-o atmosferă ordinară, legală, calmă chiar aş zice.

Acolo unde se declară că nu există lumină, în realitate au loc deconectări de un minut-două şi ulterior se revine la normalitate. Să ţinem cont că toţi operatorii noştri din teritoriu muncesc cu laptopuri de genul pe care le avem noi pe masă, bateria acestor laptopuri are cel puţin două ore de autonomie”, a declarat Ciocan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite