Constantin Ţuţu, reacţie la acuzaţiile că ar fi fotografiat buletinul său de vot: „Iată aşa au făcut oponenţii toată campania electorală, doar minciuni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Constantin Grigoriţă
FOTO Constantin Grigoriţă

Candidatul PDM în circumscripţia 33, Constantin Ţuţu, respinge acuzaţiile că a fotografiat buletinul său de vot. Potrivit lui, nu ar fi nicio logică pentru ca dânsul să recurgă la un asemenea gest.

„Unii mă acuza ca mi-am fotografiat buletinul de vot. Dar care e logica? L-am fotografiat ca să-mi demonstrez mie că am votat? E de tot râsul acuzaţia lor. Poate l-am verificat sa nu aibă mercur pe el? Mă duc să-mi fac analizele, că victimizare asta e la moda şi te dă Pro Tv seara la ştiri”, a declarat Constantin Ţuţu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui, „iată aşa au făcut oponenţii toată campania electorală, doar minciuni, bocete, victimizari şi încercări de a manipula opinia publică. Iar cel mai urat este că ei încă mai cred că oamenii nu văd toate astea”.

Candidatul PDM în circumscripţia nr 33, Constantin Ţuţu, ar fi fotografiat buletin său de vot, fapt interzis de legislaţie, cel puţin aşa susţin observatorii secţiei de votare la care democratul şi-a exercitat dreptul la vot duminică, 24 februarie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite