Chi┼čin─âu. Abonamentele pentru 6 luni la transportul public sunt cele mai solicitate

0
0
troleibuz chisinau foto ipn

Cele mai solicitate abonamente ├«n transportul public urban din municipiul Chi┼čin─âu sunt cele pentru 6 luni. Deoarece exist─â cerere mare, s-a f─âcut comand─â suplimentar─â pentru aceste abonamente, a anun┼úat primarul general Ion Ceban, la ┼čedin┼úa operativ─â a serviciilor municipale, transmite IPN.

Potrivit edilului, în total s-au vândut peste 32 de mii de abonamente de când tariful este de 6 lei, în comparaţie cu 3-4 mii de abonamente lunar atunci când tariful la transportul public urban era de 2-3 lei.

Se lucreaz─â pentru ca aceste abonamente s─â fie comercializate ┼či ├«n oficiile po┼čtale.

Ion Ceban a mai comunicat c─â num─ârul c─âl─âtoriilor cu transportul public s-a majorat cu 7%, comparativ cu anul trecut, iar aceasta se datoreaz─â inclusiv ┼či faptului c─â pe str─âzile capitalei circul─â troleibuze ┼či autobuze noi, iar la ├«nceputul anului viitor vor fi procurate alte noi unit─â┼úi de transport. ├Än acela┼či timp, se lucreaz─â pentru crearea benzilor dedicate transportului public.

Primarul a spus c─â vor fi verific─âri ├«n autobuze ┼či troleibuze ├«n contextul ├«n care mai mul┼úi c─âl─âtori s-au pl├óns c─â ├«n aceste unit─â┼úi de transport nu ar func┼úiona aparatele cu aer condi┼úionat. Cele 240 de troleibuze ┼či autobuze procurate recent de municipalitate sunt dotate cu climatizoare, iar ┼čoferii sunt informa┼úi despre acest lucru. A existat o tentativ─â de a instala aparate cu aer condi┼úionat ├«n unit─â┼úile vechi de transport, dar exist─â probleme tehnice care nu au permis acest lucru.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite