Cea mai mare companie de aviaţie din Republica Moldova are un nou director

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile nu au făcut publică decizia FOTO ambasada.it
Autorităţile nu au făcut publică decizia FOTO ambasada.it

Mircea Maleca, şeful Departamentului financiar al companiei AIR Moldova a fost avansat în funcţia de director general. Fostul manager, Iulian Scorpan a rămas în cadrul companiei în calitate de vice-director.

Decizia despre numirea noul director general a fost adoptată două săptămâni în urmă de Vasile Botnari, noul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, dar aşa şi nu a fost făcută publică. La fel nu au fost anunţate motivele demiterii lui Iulian Scorpan din funcţia de manager general.

Curios este că pe forumul ambasadei Italiei în Republica Moldova informaţia despre această mutare a fost făcută încă la 12 iulie.

Victor Chironda, PR and Advertising Manager la AIR Moldova a confirmat informaţia precizând că Mircea Maleca ar fi fost numit o săptămână în urmă.

Noul administrator a fost în ultimii ani director financiar la AIR Moldova, iar anul trecut a fost vizat într-un raport al Curţii de Conturi în care se constata o gestionare proastă a companiei.

De notat că managerii de la AIR Moldova primesc cele mai mari salarii din cadrul companiilor cu capital majoritar de stat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite