Alegeri Republica Moldova. Igor Dodon: Îi amintesc Maiei Sandu că ea a fost colegă de Alianţă şi cu Filat, şi cu Plahotniuc, şi cu Ghimpu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, i-a dat o replică Maiei Sandu, după ce aceasta a declarat că Dodon este unul dintre aşii din mânecă ai lui Plahotniuc şi că socialistul s-ar fi îmbogăţit în urma funcţiilor de stat pe care le-a deţinut. Sandu a făcut referire la o investigaţie realizată de jurnaliştii de la Ziarul de Gardă.

„Maia Sandu unionista, carierista şi miliardista vrea să se remarce printre alţi candidaţi-unionişti şi iese în mod repetat la atac împotriva mea. Lista e binecunoscută: Leancă-Ghimpu-Sandu. Pe cînd şi Pavlicenko cu Guţu?

În stilul fostului ei camarad de Alianţă Mihai Ghimpu, Maia Sandu vorbeşte despre „aşi în mînecă”. Cere declaraţii de avere şi nu ştiu ce dovezi despre venituri. O anunţ că totul este declarat conform legii, inclusiv la CNI. Partidul Socialiştilor a fost ani la rînd verificat cu mărunţişul de către agenţii de la FISC (controlat de PLDM). Iar bani de la stat nu am cheltuit şi nici nu i-am avut pentru activităţile noastre, cum o făcea PLDM-ul pe care îl slujea Maia Sandu cînd acolo era cald şi bine.

Îi amintesc Maiei Sandu că ea a fost colegă de Alianţă şi cu Filat, şi cu Plahotniuc, şi cu Ghimpu şi a profitat de conjunctură atît cît a putut. Acum, tot profită, dar deja ca „disidentă”, ca „opozantă” a unui sistem din care a făcut parte şi în care cu propria mînuţă a semnat transferul banilor din BNM către BEM.

Maia, Maia, va suna şi pentru tine ultimul clopoţel în politică şi „camerele de luat vederi” vor arăta tuturor cît de ipocrită şi falsă eşti”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite