Vicepreședinta Argentinei, la un pas de moarte. Momentul în care un bărbat încearcă să o asasineze VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost arestat joi în Argentina pentru că a îndreptat o armă spre vicepreşedinta Cristina Kirchner în timp ce aceasta se întorcea la domiciliu, a declarat ministrul argentinian al Securităţii, Anibal Fernandez, relatează AFP.

Un bărbat a încercat să o împuște în cap pe Cristina Kirchner FOTO Captură video
Un bărbat a încercat să o împuște în cap pe Cristina Kirchner FOTO Captură video

Mai multe canale de televiziune au difuzat imaginea cu un individ care viza capul Cristinei Kirchner în timp ce aceasta ieşea din maşina care o dusese la domiciliul din cartierul Recoleta, din Buenos Aires, scrie Agerpres.

„Acum situaţia trebuie să fie evaluată de personalul nostru criminalistic pentru a analiza amprentele digitale şi capacitatea şi starea acestei persoane", a precizat ministrul.

Bărbatul, care nu a tras, s-a apropiat de Cristina Kirchner în mijlocul mulţimii care o aştepta să o salute şi să-i ceară un autograf pentru o carte autobiografică.

Sute de militanţi s-au adunat de săptămâna trecută în faţa casei Cristinei Kirchner, în vârstă de 69 de ani, acuzată de fraudă şi corupţie în atribuirea de contracte publice în fieful ei din Santa Cruz (sud), în timpul celor două mandate prezidenţiale (2007-2015).

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite