Un adolescent palestinian, în vârstă de 16 ani, ucis de militari israelieni în Cisiordania ocupată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Un adolescent palestinian Mohammad Hamad, în vârstă de 16 ani, a murit din cauza rănilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost rănit cu câteva ore mai înainte de către militari israelieni, în Cisordania ocupată, relatează AFP.

Mohammad Hamad a fost rănit prin împuşcare de către militari israelieni în aproiere de satul Silwad, lângă Ramallah, în nordul Cisiordaniei ocupate, şi a murit câteva ore mai târziu, declară AFP un consilier municipal din Silwad şi surse din domeniul securităţii palestiniene.

Armata israeliană nu a comentat imediat.

Adolescentul se afla în apropierea unui drum către colonia Ofra, care se învecinează cu Silwad, atunci când a fost rănit de către militari israelieni, precizează consilierul municipal.

De la sfârşitul lui martie, forţe de securitate israeliene îşi multiplică operaţiunile, atât în Israel, cât şi în Cisiordania ocupată, în urma unei serii de atacuri ale unor palestinieni şi arabi israelieni, în Israel şi Cisiordania, în care au fost ucise nouă persoane, majoritatea civili.

În aceste operaţiuni ale armatei israeliene, cel puţin 45 de palestinieni şi trei arabi israelieni au fost ucişi, unii membri ai unor grupări armate, dar şi civili, inclusiv o jurnalistă care acoperea o operaţiune la Jenin.

În lumePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite