Shani Louk ar fi fost decapitată. Președintele Israelului face dezvăluiri cutremurătoare: „Acești barbari i-au tăiat pur și simplu capul”

0
Publicat:

Shani Louk, una dintre tinerele căutate după masacrul Hamas din 7 octombrie, a fost găsită moartă. Cadavrul fetei a fost plimbat ca un trofeu pe străzi. 

Shani Louk FOTO Instagram
Shani Louk FOTO Instagram

Familia, scrie presa israeliană, a anunțat că a fost informată că un os de la baza craniului ei a fost recuperat și identificat. „Din păcate, am primit vestea că fiica mea nu mai trăiește“, a spus mama lui Shani Louk după ce trupul fetei a fost găsit.

Președintele Isaac Herzog a declarat pentru ziarul Bild că teroriștii i-au tăiat capul tinerei pacifiste. „Îmi este foarte greu să anunț că am primit vești că Shani Nicole Louk este moartă, avem confirmarea. I-a fost găsit craniul. Asta înseamnă că acești barbari i-au tăiat pur și simplu capul în timp ce atacau, torturau și ucideau israelieni. Este o mare tragedie și transmit cele mai profunde condoleanțe familiei ei”, a spus președintele.

Imagini șocante cu trupul lui Shani Louk în spatele unei camionete pline de luptători Hamas, pe străzile din Gaza, au apărut pe internet și s-a presupus că tânăra nu mai este în viață.

Fața nu era vizibilă, însă familia a recunoscut trupul după păr și tatuaje. Tânăra era dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și stătea cu picioarele îndoite în unghiuri nefirești. Un bărbat o apuca de păr în timp ce altul o scuipa. 

Cadavrul lui Shani Louk a fost abia acum identificat. Încă 40 de cadavre sunt în curs de identificare. Majoritatea celor uciși au fost abuzați, arși sau dezmembrați. „Ceea ce am văzut la granița Gaza-Israel depășește cu mult un pogrom. Am văzut un abator”, a spus Herzog.

„Am văzut sângele curgând pe străzi. Am văzut cele mai îngrozitoare tragedii imaginabile.”, a adăugat el. Shani se afla alături de prietenul ei și alți prieteni și ar fi încercat să scape de militanții Hamas, însă s-au despărțit.

Shani Louk, o tânără cu dublă cetățenie germano-israeliană, a fost răpită de teroriștii Hamas pe 7 octombrie de la festivalul de lângă Kibbutz Reim. Atacul, care a avut loc în zori, s-a soldat cu răpirea a cel puțin 239 de ostatici și cu pierderea a aproximativ 1.400 de vieți omenești.

Timp de mai bine de trei săptămâni, familia lui Shani a păstrat speranța că va putea fi salvată de teroriștii Hamas.

Shani Louk era cunoscută pentru opiniile sale pacifiste și pentru implicarea în organizarea de festivaluri de muzică. Familia ei a lansat apeluri emoționante de ajutor, căutând cu disperare informații despre locul unde se află și starea ei de sănătate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite