Gemene cu vieţi identice: de la marca de maşină până la carieră şi vârstele copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caroline Paxton şi Elizabeth Cooke sunt gemene şi nu pot sta prea mult timp despărţite. Au vieţi identice deşi în multe cazuri a fost vorba despre coincidenţă.

Cele două surori gemene s-au născut la interval de patru minute şi au mers la aceeaşi şcoală generală, la acelaşi liceu şi au primit aceeaşi notă la examenul de absolvire a facultăţii, informează Daily Mail.

Nici măcar atunci când s-au căsătorit, nu s-au despărţit. După o nuntă dublă şi o lună de miere petrecută împreună, cele două familii locuiesc la distanţă de 15 minute una de cealaltă.



Surorile sunt poliţiste, conduc acelaşi tip de maşină, au acelaşi grup de prieteni, au avut în acelaşi timp primul copil iar în prezent îl aşteaptă pe cel de-al doilea.

"Nu am plănuit nimic împreună. Se pare că avem acel al şase-lea simţ ca orice gemeni. Când ieşim la cumpărături separat, de cele mai multe ori achiziţionăm aceleaşi haine şi nu o dată s-a întâmplat să ne cumpărăm aceleaşi cadouri sau felicitări", a declarat Elizabeth.

Cele două femei seamănă atât de bine, încât şi soţii lor le-au încurcat şi au sărutat pe cine nu trebuia.

Atunci când vor să evite o ceartă pornită de la aceleaşi preferinţe, surorile apelează la principiul "cine a văzut prima", cum s-a întâmplat, de exemplu, cu rochia de mireasă. Gemenele au purtat până la urmă rochii diferite, deşi se gândeau să cumpere acelaşi model, de culori distincte.



Carolline a aflat că este însărcinată în decembrie 2009 iar Elizabeth câteva luni mai târziu, în februarie 2010. Ambele sunt însărcinate din nou, aştepând naşterea copiilor în iulie, respectiv noiembrie.



Fetele nu au vorbit până la vârsta de 3 ani decât între ele, într-un limbaj pe care ceilalţi nu îl înţelegeau.

Cel mai mult au stat una departe de cealaltă şase săptămâni, când Caroline a plecat într-o călătorie în jurul lumii, cu şcoala. Le-a fost atât de greu să se despartă, încât fetiţa a pierdut avionul şi a fost nevoită să plece a doua zi.

image
image
image

FOTO: DAILY MAIL

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite